Escape room per nens

El primer Escape Room de Barcelona creat exclusivament per a nens, nenes i adolescents!

El regal perfecte per a un aniversari inoblidable!

Més que un joc

Escape room per nens

¿A qui va dirigit?

EMOTION! és el primer Escape Room del país dirigit únicament a nois i noies d'entre 8 a 14 anys d'edat.
Aquí els protagonistes són ells.
El joc es realitza en un entorn adequat, didàctic i educatiu i està creat perquè tots els reptes puguin ser resolts per ells i elles mateixos, adaptats per a cada nivell d'edat.

Escape room per nens

Aprendre jugant

La neurociència assegura que sense emocions positives no hi ha aprenentatge i Emotion! ho té molt en compte: des de l'ambientació, els reptes, fins l'experiència en la seva totalitat.
La Nube és un joc multidisciplinar en el que totes les proves es basen en la teoria de les intel·ligències múltiples. Els participants hauran de resoldre-les amb enginy, creativitat i lògica per a poder avançar en el joc.

Escape room per nens

Companyerisme

Un Escape Room és un joc interpersonal; El seu desenvolupament depèn de la comunicació, interacció i cooperació entre els participants. L'objectiu del joc és que sigui una experiència enriquidora pel desenvolupament cognitiu i personal dels nens.

Escape room per nens

I per tot això...

Emotion! és un Escape Room diferent i innovador!
El nostre joc tracta que els nens siguin autònoms, però no per això estaran sols dins de la sala. Entraran acompanyats per la "científica experta", qui els guiarà quan sigui necessari i amb qui treballaran en equip fins al final del joc perquè sigui una experiència inoblidable.

El joc

La nube


Els nostres records i arxius més importants estan en perill!
Aquest matí ha picat a les portes del nostre laboratori un hacker amb no gaire bones intencions. La seva obsessió amb les funcions d'Internet l'ha portat a planejar una broma que no li cauria bé a ningú.

El seu objectiu és esborrar tots els arxius que hem guardat a la xarxa, el vostre és ... EVITAR-HO!

COM? ON? ¡¡NI US HO IMAGINEU!!

Accepteu el repte?
¡Formeu el vostre equip i veniu a salvar-nos d'aquest problema virtual!
US HI ESPEREM! El temps corre!


Escape room per nens

Reserva

3 jugadors

PREU PER JUGADOR:
20 Euros.

4 jugadors

PREU PER JUGADOR:
17 Euros.

5 jugadors

PREU PER JUGADOR:
15 Euros.

6 jugadors

PREU PER JUGADOR:
14 Euros.

7-8 jugadors

PREU PER JUGADOR:
13 Euros.

Per a qualsevol consulta respecte a la reserva truca a la Carla al 633 85 42 38.

(Per a reserves d'últim moment truca per a consultar disponibilitat).

I si voleu esmorzar o berenar...

Escape room para niños

A quatre minuts del nostre local, l'Eva i el David d'Il·lusiona Gastrobar us ofereixen la possibilitat de reservar un espai i portar el pastís per a bufar les espelmes i així acabar l'aniversari!
El local es troba al carrer Sardenya 492, cantonada amb carrer Pi i Margall.
Per a poder fer això haureu d'escollir entre aquestes opcions:

Escape room para niños

Opció croissant

Croissant normal o de xocolata + Suc o refresc.
PREU PER NEN/A:
3.5 Euros.

Escape room para niños

Opció bikini

Bikini de pernil i formatge + Suc o refresc.
PREU PER NEN/A:
5 Euros.

Escape room para niños

Opció frankfurt

Frankfurt + Suc o refresc.
PREU PER NEN/A:
6 Euros.

Si us interessa, truqueu a l'Eva al 646 40 70 14 o al David al 649 11 03 38 per reservar!
Aquesta opció és possible qualsevol dia de la setmana excepte els diumenges.
Si no es reservés amb antelació, arribat el dia, només es podria fer segons disponibilitat del restaurant.

Escape room para niños

I que ningú deixi d'emocionar-se!

Si a més de l'experiència voleu fer un altre regal especial per a que els nens i nenes puguin seguir jugant, ja sigui amb amics o amb família, Emötiö us encantarà!

Es tracta d'un joc de taula creat per la psicòloga Marta Miguel que porta als nens i famílies a potenciar la intel·ligència emocional, fomentant l'acceptació i la comunicació de les emocions per a desenvolupar l'autoestima, l'empatia i les bones relacions.

El seu preu és de 22 euros i pots comprar-lo quan facis la reserva. El dia de l'activitat es farà el lliurament del joc en acabar la partida.

Informació

Qui està darrere d'Emotion!?
Escape room para niños

Darrere d'Emotion! estan Carla i Fede, una jove parella que ha decidit fusionar els seus cervells per crear aquest joc. Carla és d'hemisferi dret: creativa, de pensament divergent, musical, perfeccionista, intuïtiva i emocional, el que l'ha portat a posar en marxa els motors d'Emotion!. Fede és d'hemisferi esquerre: analític, lògic, reflexiu i pacient, és llicenciat en matemàtiques i professor.

Què es un Escape Room?

Un Escape Room és un joc grupal en viu súper divertit, on els participants són "tancats" en una habitació en la qual han de trobar la sortida o resoldre un misteri en un temps determinat, usant la lògica, l'enginy i el treball en equip. Totes les sales d'escape són diferents! Cadascuna té una temàtica que les fa úniques. En elles hi ha puzles, enigmes i objectes estranys que et condueixen al final del joc.
És el regal perfecte per a un aniversari diferent!

A qui va dirigit el joc? ¿I els adults?

El joc va dirigit només a nens i adolescents de 8 a 14 anys d'edat, ja que no és una sala adaptada si no una sala creada per a ells. L'única persona adulta que entrarà en el joc juntament amb els participants serà la responsable del local. Això és degut a que ella sabrà en quins moments intervenir perquè l'experiència tingui un resultat d'èxit.

¿Com funciona Emotion!?
Escape room para niños

Atès que és una activitat només per a nens, els responsables adults deixaran al local al grup i els passaran a buscar a l'hora acordada amb la monitora Clara, Carla o Judit.
El joc es realitzarà en equip juntament amb alguna d'elles de manera que els menors estaran acompanyats en tot moment.
Demanem puntualitat en venir a recollir-los així poden veure al moment de sortir de la sala, ja que sol ser molt emocionant! En Emotion no prenem imatges dels nens. Només ho fem previ consentiment dels pares.

Quant dura l'activitat?

En Emotion!, el joc dura 60 minuts. Aquest és el temps que tindran els escapistes per trobar el codi que estan buscant en el joc "La Nube".
S'estipula que l' activitat completa sense adults és de 1 hora i 10 minuts.
Com el que joc està organitzat sota reserva, la puntualitat és molt important . A causa de la naturalesa d'aquesta activitat, el retard en l'arribada al local significarà una disminució en el temps de joc. En cas de tenir un retard de més de 15 minuts Emotion! podria cancel·lar la sessió per no perjudicar a l'equip que ve després.

Com ha de ser l'equip?

L'equip ha de ser d'un mínim de 3 i un màxim de 8 jugadors.
Les proves estan dissenyades per a diferents edats, és per aquesta raó que és molt important notificar-les per organitzar el joc de manera òptima. En el cas que els participants siguin de diferents edats, es prepararà el joc amb proves adaptades a tots els nivells.

En quins idiomes es pot fer el joc?

El joc es pot fer en Català, Castellà o Anglès, però per defecte es farà en Català i/o Castellà. En cas que volgueu fer-lo en Anglès simplement ens ho heu de comunicar.

Hi ha lavabo al local?

Hi ha lavabo, però accedir-hi no pot ser immediat ja que es troba passada la primera sala. Es podrà accedir o després del joc, o durant en cas de necessitat. Recomanem que els participants vinguin descansats de casa.

Contacta

Escriu-me a info@emotionescape.com

O truca'm al 633 85 42 38

Escape room para niños

Carrer de la Legalitat, 93

08024, Barcelona

Metro Joanic/Alfons X

Bus 39, 55, 92 y 114